Lokaleoversigt

Lokaleoversigt

23216 Fremstilling af nye bæredygtige fødevareingredienser – processer og anvendelser F25
Dag og tidspunktTypeLokale
Onsdag 12/3 (08:00-12:00)Teaching(23216)B208-H001
Onsdag 12/3 (13:00-17:00)Teaching(23216)B208-H001
Onsdag 19/3 (08:00-12:00)Teaching(23216)B208-H001
Onsdag 19/3 (13:00-17:00)Teaching(23216)B208-H001
Onsdag 26/3 (08:00-12:00)Teaching(23216)B208-H001
Onsdag 26/3 (13:00-17:00)Teaching(23216)B208-H001
Onsdag 2/4 (08:00-12:00)Teaching(23216)B208-H001
Onsdag 2/4 (13:00-17:00)Teaching(23216)B208-H001
Onsdag 9/4 (08:00-12:00)Teaching(23216)B208-H001
Onsdag 9/4 (13:00-17:00)Teaching(23216)B208-H001
Onsdag 23/4 (08:00-12:00)Teaching(23216)B208-H001
Onsdag 23/4 (13:00-17:00)Teaching(23216)B208-H001
Onsdag 30/4 (08:00-12:00)Teaching(23216)B208-H001
Onsdag 30/4 (13:00-17:00)Teaching(23216)B208-H001
Onsdag 7/5 (08:00-12:00)Teaching(23216)B208-H001
Onsdag 7/5 (13:00-17:00)Teaching(23216)B208-H001


Tilbage til søgeresultater



Lokaleugeskema
Her kan man få vist ugeskemaer for alle centralt disponerede undervisningslokaler Herunder kan der søges på et eller flere kurser og få vist hvornår og hvor undervisningen finder sted