Lokaleoversigt

Lokaleoversigt

23216 Fremstilling af nye bæredygtige fødevareingredienser – processer og anvendelser F24
Dag og tidspunktTypeLokale
Onsdag 28/2 (08:00-17:00)Teaching(23216)B358-H069
Onsdag 6/3 (08:00-17:00)Teaching(23216)B358-H069
Onsdag 13/3 (08:00-17:00)Teaching(23216)B358-H069
Onsdag 20/3 (08:00-17:00)Teaching(23216)B358-H069
Onsdag 3/4 (08:00-17:00)Teaching(23216)B358-H069
Onsdag 10/4 (08:00-17:00)Teaching(23216)B358-H069
Onsdag 17/4 (08:00-17:00)Teaching(23216)B358-H069
Onsdag 24/4 (08:00-17:00)Teaching(23216)B358-H069
Onsdag 1/5 (08:00-17:00)Teaching(23216)B358-H069


Tilbage til søgeresultater



Lokaleugeskema
Her kan man få vist ugeskemaer for alle centralt disponerede undervisningslokaler Herunder kan der søges på et eller flere kurser og få vist hvornår og hvor undervisningen finder sted