Lokaleoversigt

Lokaleoversigt

23211 Fremstilling af nye bæredygtige fødevareingredienser – processer og anvendelser F20
Dag og tidspunktTypeLokale
Onsdag 19/2 (08:00-12:00)Teaching(23211)B324-H050
Onsdag 26/2 (08:00-12:00)Teaching(23211)B324-H050
Onsdag 4/3 (08:00-12:00)Teaching(23211)B324-H050
Onsdag 11/3 (08:00-12:00)Teaching(23211)B324-H050
Onsdag 18/3 (08:00-12:00)Teaching(23211)B324-H050
Onsdag 25/3 (08:00-12:00)Teaching(23211)B324-H050
Onsdag 1/4 (08:00-12:00)Teaching(23211)B324-H050
Onsdag 15/4 (08:00-12:00)Teaching(23211)B324-H050
Onsdag 22/4 (08:00-12:00)Teaching(23211)B324-H050
Onsdag 29/4 (08:00-12:00)Teaching(23211)B324-H050
Onsdag 6/5 (08:00-12:00)Teaching(23211)B324-H050


Tilbage til søgeresultater



Lokaleugeskema
Her kan man få vist ugeskemaer for alle centralt disponerede undervisningslokaler Herunder kan der søges på et eller flere kurser og få vist hvornår og hvor undervisningen finder sted